Over Ons

Je partner in security, hospitality en traffic services

Melrose Group is je betrokken en innovatieve partner in hospitality, security én traffic services, met een persoonlijke benadering. Onze teams staan 24/7 voor je klaar!

Wie zijn wij?

Sinds 2007 biedt Melrose Security high end beveiligingsdiensten en meer aan. Wij bieden ondersteuning bij uiteenlopende beveiligingsvraagstukken. Van eventbeveiliging tot horeca, van corporate tot persoonsbeveiliging. Inmiddels zijn wij flink gegroeid en voegden Melrose Hospitality en Melrose Traffic Services toe.

Onze hosts, hostesses en receptionistes hebben de hospitality in het bloed. Zij begeleiden gasten en voeren desgewenst horeca- en administratieve diensten uit. Altijd met een warme glimlach.

En met onze gediplomeerde verkeersprofessionals, goed doordachte verkeersplannen, parkeerbegeleiding en valet parking is de verkeersveiligheid van je locatie of event altijd gegarandeerd.  

Onze klanten

Dankzij een brede ‘one stop shop’ dienstverlening hebben wij een grote diversiteit aan nationale én internationale klanten. Bedrijven die onder andere actief zijn in de horeca, evenementen, retail en zakelijke dienstverlening. Wij vinden het een eer om te mogen werken voor vooraanstaande hotels zoals Hilton Group, NH Hotels en Waldorf Astroria Hotel, maar ook Fabrique des Lumières, Circuit Zandvoort, Lovers Amsterdam, Almere City, verschillende beachclubs, gemeenten, evenementenlocaties, musea, theaters en high end winkels. Een greep uit onze klanten: 

Melrose Academy

Wij werken uitsluitend werken met professionals, die wij zelf opgeleiden met Melrose Academy. Zo waarborgen wij altijd de hoogste service en kwaliteit, zodat jij je kunt richten op je core business!

Door onze persoonlijke aanpak kennen wij de klanten door en door. Graag denken we met je mee in maatwerkoplossingen, van ad hoc matig tot structureel. Ontzorgen met een frisse blik, noemen we dat.

Dat maakt ons nét even anders…

Ontmoet Het Support Team

Rishi
Operationeel Directeur
Iris
Human Resources
Souhaila
Planner
Remco
Operations
Semih
Operations
Timo
Finance
Hassan
Planner
Marjan
Marketing & Communicatie
Kees
Finance
Matthijs
Operations