Group 5
Group 5
Group 5

Melrose Hospitality

Een warm welkom en een glimlach op het gezicht van je gasten. Daar zorgen de hosts, hostessen en receptionisten van Melrose Hospitality voor.

Creëer een moment dat altijd herinnerd zal worden

Group 3 Copy 2

Een sprankelende omgeving waar je wordt ontvangen met open armen

The hall of fame

Een plek waar mensen samenkomen om mooie momenten te beleven

Group 3 Copy 2

Waarom Melrose?

Bij Melrose Hospitality staat klanttevredenheid en persoonlijke aandacht voorop. Ons gastvrije team geven jouw gasten een warm welkom en zorgen ervoor dat ze met een glimlach vertrekken. Als het visitekaartje van jouw organisatie begrijpen zij het belang van een sterke eerste indruk. Ons hechte team bij Melrose Hospitality heeft aandacht voor elkaar en werkt met plezier om de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen.

Group 3 Copy 2

Melrose values

Missie

Onze missie is een gastvrije beleving creëren waar klanttevredenheid en persoonlijke aandacht voorop staat, waarbij elke gast zich warm ontvangen voelt en vertrekken met een blijvende indruk.

Visie

Onze visie is om de hospitality branche te laten sprankelen. Wij streven ernaar om een onvergetelijke ervaring te bieden bij jouw gasten. Waarbij innovatie, professionaliteit en gastvrijheid altijd samengaan.

Kernwaarden

Melrose Hospitality staat voor gastvrijheid, professionaliteit, teamwork, voortdurende verbetering, plezier en passie!

Onze diensten

Receptie

De nachtreceptie is het eerste aanspreekpunt van een gast. Hij of zij is het gezicht van de organisatie en verantwoordelijk voor het ontvangst en de begeleiding. Onze receptionisten staan dag en nacht klaar om de gasten te ontvangen, begeleiden en assisteren. Van agendaonderhoud tot tijdsregistratie en andere ondersteunende administratieve werkzaamheden. Zij zijn er om een overzichtelijke en veilige omgeving te creëren voor zowel gast als medewerker.

Host/hostesses

Onze hosts en hostesses overtreffen al je verwachtingen om een onvergetelijke ervaring te bieden. Als het visitekaartje van jouw organisatie stralen zij enthousiasme uit, verwelkomen ze gasten hartelijk en zorgen ze constant voor een comfortabele sfeer. Naast het begeleiden van gasten, vervullen ze diverse taken, zoals administratie en horecawerkzaamheden zoals het serveren van dranken, het aannemen van jassen en het klaarzetten van zalen. Met een breed scala aan vaardigheden laten zij een blijvende glimlach achter op het gezicht van jouw gasten.

Werken bij

Werken bij Melrose Hospitality biedt een dynamische en uitdagende omgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien.

 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe professionals! Ben jij gastvrij en ben jij in staat om levendigheid te brengen binnen de hospitality branche, dan zijn wij opzoek naar jou!

Group 5

Vraag inspiratie op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij staan klaar om te helpen! Boek vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en wij zorgen ervoor dat de koffie voor jou klaar staat.

Melrose Hospitality